Ofbeeldienge:Division of Gaul - 511.jpg

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Van Wikipedia

Ofbeeldienge in een ôgere resolutie(1.241 × 1.136 pixels, bestandsgrootte: 346 kB, MIME-type: image/jpeg)

Dit bestand is afkomstig van Wikimedia Commons en kan ook in andere projecten gebruikt worden. De bestandsbeschrijvingspagina wordt hieronder weergegeven.

Beschrijving

Beschrijving
English: The map comes from Vidal-Lablache, Atlas général d'histoire et de géographie (1894). It shows Gaul in 511 AD.
Français : Monarchie franque à la mort de Clovis (511). Paul Vidal de La Blache, Atlas général d'histoire et de géographie (1894).
Datum
Bron Vidal-Lablache, Atlas général d'histoire et de géographie (1894)
Auteur
Paul Vidal de la Blache  (1845–1918)  wikidata:Q311865 s:fr:Auteur:Paul Vidal de La Blache q:fr:Paul Vidal de La Blache
 
Paul Vidal de la Blache
Aliassen
Vidal de la Blache
Beschrijving Frans geograaf en cartograaf
Geboorte- en sterfdatum 22 januoari 1845 Bewerk dit op Wikidata 5 april 1918 Bewerk dit op Wikidata
Geboorte- en sterfplaats Pézenas La Seyne-sur-Mer
Bibliografische informatie
creator QS:P170,Q311865

Licentie

Deze afbeelding bevindt zich in het publiek domein omdat het een vooral mechanische scan of fotokopie is van een origineel dat zich in het publiek domein bevindt, of – uit het beschikbare bewijs – dat het zo zodanig overeenstemt met deze scan of fotokopie dat er geen copyrightbescherming verwacht kan worden te ontstaan. Het origineel zelf bevindt zich in het publieke domein om de volgende reden:
Public domain

De auteur overleed in 1918, dus dit werk bevindt zich in het publiek domein in landen en gebieden waar de auteursrechttermijn het leven van de auteur plus 100 jaar of minder is.


Dit werk bevindt zich in het publiek domein in de Verenigde Staten omdat het gepubliceerd werd (of geregistreerd bij de U.S. Copyright Office) voor 1 januari 1929.


Deze tag is ontworpen voor gebruik op plaatsen waar er een behoefte is om te verklaren dat alle verbeteringen (bijv. helderheid, contrast, kleur-matching, verscherpen) op zichzelf onvoldoende creatief zijn om een nieuw auteursrecht te genereren. Het kan gebruikt worden wanneer het niet bekend is of er verbeteringen zijn aangebracht, en wanneer de verbeteringen duidelijk maar onvoldoende zijn. Voor bekende ruwe onverbeterde scans kunt u gebruik maken van een geschikte {{PD-old}}-tag in plaats daarvan. Voor gebruik, zie Commons:When to use the PD-scan tag.


Noot: Deze tag heeft alleen betrekking op scans en fotokopieën. Voor foto's genomen van een afstand van originelen in het publieke domein, kan {{PD-Art}} toepasselijk zijn. Zie Commons:When to use the PD-Art tag.

Oorspronkelijk uploadlogboek

De oorspronkelijke beschrijving van deze afbeelding stond hier. Alle volgende gebruikersnamen verwijzen naar en.wikipedia.
  • 2007-08-19 21:33 Srnec 1241×1136×8 (353954 bytes) The map comes from Vidal-Lablache, ''Atlas général d'histoire et de géographie'' (1894). {{PD-art-life-70}}

Bijschriften

Beschrijf in één regel wat dit bestand voorstelt

Items getoond in dit bestand

beeldt af Nederlands

Bestandsgeschiedenisse

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie3 jan 2008 08:26Miniatuurafbeelding voor de versie van 3 jan 2008 08:261.241 × 1.136 (346 kB)Laurens~commonswiki{{Information |Description={{en|The map comes from Vidal-Lablache, ''Atlas général d'histoire et de géographie'' (1894).}} |Source=Transfered from [http://en.wikipedia.org en.wikipedia] Transfer was stated to be made by User:laurens. |Date=2007-08-

Der is/zyn verwyzieng(e)n noar dit bestand ip de volgende bloadn:

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand:

Globaal gebruik van dit bestand bekijken.

Metadata