Discuusje:Jan Ceulemans

Van Wikipedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Opgelet Andries: boven dit artikel stond niet "verander in Brugs". In dat geval moet je de oorspronkelijke stijl van de auteur een beetje respecteren - in de mate van het mogelijke. Jouw varianten opdringen is niet netjes! --Astro 01:08, 15 februoari 2007 (UTC)

  • 't Is van mien ook mea culpa. k'Haen een poar kleinigheden veranderd an 't artikel over Raoul Lambert, en van do aa'k overgesckaled no Ceulemans. 'k Peisdegen dus dat dat ook in de lieste van 't Brugs stond, mo 't was dus nie 't gevol. 'k Haen d'er dus beter nie aangekommen. Olhoewel, viend ik dat os 't in 't Westvlams is, dat het toch beter in 't Brugs is, want Brugge is toch de hoofdzakelike 'stek' van Ceulemens in onze provincie gewist. D'er was trouwens nog wat anders in 't artiekel: d'er woaren nogol veel 'geleerde' woorden, uut het Nederlands, en die in 't Brugs, of in 't Westvlams, nooit zoe'n gebruukt worden. Het moet toch gin ersatz Westvlams zien he? Mo zo juuste meugelik, lik ofda me 't spreken. Andries1204 01:46, 15 februoari 2007 (UTC)
By ze trainerscarrière stoat er dat 'n Iengelmunster nor êeste klasse ebrocht et. Mo 'k zyn ik verre zeker dat Iengelmunster nôois mor in twidde erocht is. Etwien die dadde zeker is? Meuzel
klopt. Ingelmunster speelde nooit in 1ste Klasse. --Astro 17:44, 6 juli 2007 (UTC)