Ofbeeldienge:HofvanCommerce.jpg

Van Wikipedia

HofvanCommerce.jpg(349 × 349 pixels, bestandsgrootte: 115 kB, MIME-type: image/jpeg)

Beschrijving[bewerkn | brontekst bewerken]

Afbeelding Belgische groep 't Hof van Commerce.

Licentie[bewerkn | brontekst bewerken]

   GNU-licentie voor vrije documentatie   

Toestemming wordt verleend tot het kopiëren, verspreiden en/of wijzigen van dit document ounder de bepalingen van de GNU-licentie voor vrije documentatie, versie 1.2, of iedere latere versie uitgegeven door de Free Software Foundation; zounder Invariante Secties, zounder Omslagteksten voor de Voorkant en zounder Omslagteksten voor de Achterkant. Een kopie van de licentie is opgenomen in de sectie getiteld "GNU-licentie voor vrije documentatie". U mag dit object kopiëren, veranderen en commercieel gebruiken zolang u het ounder dezelfde licentie uitgeeft, de auteur(s) vermeldt en de tekst van de licentie meelevert.

This image has been released under the 'GNU Free Documentation License'

Extra uitleg:

  • oorsprounkelijke url: www.thofvancommerce.be/gallery/1115772299-0.jpg
  • maker: Koen Bauters
  • toestemming middels mailcommunicatie:

1.Beste,

kan u me -of eventueel Flip zelve- laten weten of ik van de website van het Hof van Commerce een foto mag gebruiken (zoals bijv. www.thofvancommerce.be/gallery/1115772257-0.jpg of www.thofvancommerce.be/gallery/1115772299-0.jpg ) om op wikipedia (online encyclopedie die voor iedereen vrij beschikbaar is) bij het artikel betreffende 't Hof van Commerce ( http://nl.wikipedia.org/wiki/%27t_Hof_van_Commerce) te plaatsen?

Er dient wel bijvermeld te worden dat alles op wikipedia vrij beschikbaar is en door eenieder mag gebruikt worden. Dit betekent dat de foto's zullen bewerkt kunnen worden, maar dit ounder de voorwaarde dat hetgeen gemaakt wordt, ook vrij beschikbaar moet gesteld worden (zoals de oorsproungkelijke foto).

Het zou mooi zijn moest dit artikel met een afbeelding kunnen vervolledigt worden. En of ik hetzelfde dan zou mogen doen (maar dan met een afbeelding vanop de website van Flip Kowlier) met het artikel betreffende Flip Kowlier (hier te vinden: http://nl.wikipedia.org/wiki/Flip_Kowlier)?

Alvast hartelijk bedankt,

2.Beste,

Ik heb uw e-mail doorgestuurd naar de manager van Flip Kowlier.

Vryndelijke groeten,

Steven Latré

3.Beste Lander,

geen probleem.

Kan je de fotograaf Koen Bauters vermelden bij de foto's van 't Hof

Groeten

Werner Dewachter

Petrol

Jozeph Possozplein 7 B-1500 Halle Tel.+32 (0)2/305 31 29 Fax+32 (0)2/305 31 89 info AT petrolmusic.be www.petrolmusic.be

Bestandsgeschiedenisse

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie19 jul 2006 19:00Miniatuurafbeelding voor de versie van 19 jul 2006 19:00349 × 349 (115 kB)D-rex (discuusjeblad | bydroagn)

Het volgende bestand is identiek aan dit bestand (meer details):

Der is/zyn verwyzieng(e)n noar dit bestand ip de volgende bloadn:

Metadata