Ofbeeldienge:Limburg B wapen.svg

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Van Wikipedia

Ofbeeldienge in een ôgere resolutie(SVG-bestand, nominaal 475 × 455 pixels, bestandsgrootte: 588 kB)

Dit bestand is afkomstig van Wikimedia Commons en kan ook in andere projecten gebruikt worden. De bestandsbeschrijvingspagina wordt hieronder weergegeven.

Beschrijving

Wapen
InfoField
Wapen van de Belgische provincie Limburg.
Blazoenering
InfoField
Nederlands: „In zilver een dubbelstaartige leeuw van keel (rood), gekroond, geklauwd en getongd van goud. Hartschild: gedwarsbalkt van tien stukken van goud en keel. Het schild is getopt met een hertogenmuts en gehouden, rechts door een hert van natuurlijke kleur en links door een zwaan van natuurlijke kleur met een kroon van goud om de hals. Het geheel werd geplaatst op twee onderaan gekruiste eikentakken van natuurlijke kleur.”
Blazoeneringsbron
InfoField
Nederlands: Oud-Limburg.be: De Limburgse Heraldiek
Datum 2013
Herkomst
Deutsch: Vom Provinzialrat Limburgs beschlossen am 8. Mai 1996.
English: The new arms were adopted by the provincial council on May 8, 1996
Nederlands: Besloten door het provincieraad van Limburg op 8 mei 1996.
Kunstenaar
InfoField
Vectorisering: Arch
Bron File:Limburg (Belgium) coa.PNG
Toestemming
(Hergebruik van dit bestand)
Public domain
Vlaams gemeentewapen

Deze afbeelding toont een wapen (coat of arms) van een Vlaamse gemeente of provincie. Deze wapens zijn geregistreerd bij het Vlaamse Heraldische Raad [1].

Het wapen behoort tot het publiek domein van een stad of gemeente. Het gebruik van dit wapen voor reclamedoeleinden is strikt verboden.

Artikel 184 van het Vlaamse strafrecht stelt dat misbruik van of vervalsen van een zegel kan worden gestraft met een gevangenisstraf van drie maanden tot drie jaar. Een poging om een ​​zegel ter misbruik van te maken, wordt gestraft met een gevangenisstraf van een maand en een jaar.

Het gebruik van zegels door particulieren, particuliere instellingen of verenigingen is alleen toegestaan ​​als de gemeenteraad officieel toestemming heeft gegeven hiervoor. Zie bijvoorbeeld [2].

In het licht van Vlaamse regelgeving is deze afbeelding gezien als zijnde in het publiek domein, net als de reproducties van dit wapen.

English | français | Nederlands | +/−

Andere versies File:Limburg (Belgium) coa.PNG

Bestandsgeschiedenisse

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie28 sep 2013 06:11Miniatuurafbeelding voor de versie van 28 sep 2013 06:11475 × 455 (588 kB)Henk B.{{vva|Wapen van Limburg (België).svg}} == {{int:filedesc}} == {{COAInformation |blasonca= |blasonnement-ca= |ref-ca= |blasoncs= |blasonnement-cs=„…“ |ref-cs= |blasonde=der belgischen Provinz [[:Category:Limburg (Province ...

Der is/zyn verwyzieng(e)n noar dit bestand ip de volgende bloadn:

Globaal bestandsgebruik

Metadata