Ofbeeldienge:Tractors de vapor.jpg

Van Wikipedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Ofbeeldienge in een ôgere resolutie(1.512 × 2.141 pixels, bestandsgrootte: 1,06 MB, MIME-type: image/jpeg)

Dit bestand komt van Wikimedia Commons en kan ook in andere projecten gebruikt worden. De pagina met de bestandsbeschrijving wordt hieronder weergegeven.

Description: Steam road machines

Source: Tratado General de Mecánica. Cinemática y constructor. V.F. Reuleaux, Ed J.Romà, Barcelona 1895. 3a Edición.


Author: Scan made by Chixoy from own collection

License: Public Domain, because copyright expired


Public domain

Dit werk bevindt zich in het publiek domein in landen en gebieden waar de auteursrechttermijn het leven van de auteur plus 70 jaar of minder is.


Dialog-warning.svg Je dient ook een Amerikaans publiek domein-tag in te voegen om aan te geven waarom dit werk zich in het publiek domein bevindt in de Verenigde Staten. Merk op dat enkele landen een auteursrechtentermijn hebben die langer is dan 70 jaar: Mexico heeft een termijn van 100 jaar, Jamaica 95 jaar, Colombia 80 jaar, en Guatemala en Samoa 75 jaar. Deze afbeelding kan mogelijk zich niet in het publiek domein bevinden in deze landen, die bovendien niet de regel van de kortere termijn hanteren. Ivoorkust heeft een algemene auteursrechtentermijn van 99 jaar en Honduras 75 jaar, maar zij hanteren wel de regel van de kortere termijn. Auteursrechten kunnen langer berusten op werken gemaakt door Fransen die voor Frankrijk stierven in de Tweede Wereldoorlog (meer informatie), Russen die dienden aan het oostfront van de Tweede Wereldoorlog (bekend als de Grote Patriottische Oorlog in Rusland) en postuum gerehabiliteerde Russen (meer informatie).

Bestandsgeschiedenisse

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie27 feb 2007 14:06Miniatuurafbeelding voor de versie van 27 feb 2007 om 14:061.512 × 2.141 (1,06 MB)Chixoy'''Description:''' Steam machines '''Source:''' Tratado General de Mecánica. Cinemática y constructor. V.F. Reuleaux, Ed J.Romà, Barcelona 1895. 3a Edición. '''Author:''' Scan made by Chixoy '''License:''' Public Domain, because c

Der is/zyn verwyzieng(e)n noar dit bestand ip de volgende bloadn:

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand:

Metadata