Ofbeeldienge:Vlag ardooie.gif

Van Wikipedia

Vlag_ardooie.gif(326 × 217 pixels, bestandsgrootte: 2 kB, MIME-type: image/gif)

Besckrivinge[bewerkn | brontekst bewerken]

De vlagge van de gemêente Ardôoie

Licensie[bewerkn | brontekst bewerken]

   Vlaams gemeentewapen    

Op deze afbeelding is een wapen van een Vlaamse gemeente of provincie afgebeeld. Deze wapens zijn ingeschreven in het register van gemeentewapens van de De Vlaamse Heraldische Raad [1].

Het wapen behoort tot het openbaar domein van een stad of een gemeente. De aanwending voor reclamedoeleinden, bijvoorbeeld als merk, is dan ook principieel verboden.

Artikel 184 van het Strafwetboek stelt het misbruiken of het namaken van een zegel strafbaar met een gevangenisstraf van drie maanden tot drie jaar. Een poging om een zegel na te maken of te misbruiken wordt met een gevangenisstraf van een maand tot een jaar bestraft.

Het voeren van het wapen door particulieren of door particuliere instellingen of verenigingen is enkel toegestaan indien de gemeenteraad van de desbetreffende stad of gemeente hiervoor officieel toelating heeft verleend. Zie o.a. [2].

Gezien de regelgeving kan de afbeelding als publiek domein worden beschouwd, evenals reproducties van het wapen.

Bestandsgeschiedenisse

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie4 ogu 2006 08:29Miniatuurafbeelding voor de versie van 4 ogu 2006 08:29326 × 217 (2 kB)D-rex (discuusjeblad | bydroagn)== Besckrivinge == De vlahhe van de hemeente Ardoôie == Licensie == {{PD-Vlaams-gemeentewapen}}

Der is/zyn verwyzieng(e)n noar dit bestand ip de volgende bloadn: