Kuurne-Brussel-Kuurne: verschil tussen versies

Van Wikipedia
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Geen bewerkingssamenvatting
Geen bewerkingssamenvatting
Regel 1: Regel 1:
'''Kuurne-Brussel-Kuurne''' es en [[België|Belgische]] [[koerse|koerse]]. 't Es en typische West-Vlamsche vélokoerse, mêestal in 't êeste weekend van moarte en doardeure soms ne kêe afgelast deur de snêeuw. Ze volt in 't openiengsweekend van de Vlamsche vélokoersen, den dag achter 'n [[Omloop Het Volk]], en is doardeure een sôorte revanchekoerse voe wie dat er d'êeste afsproake gemist eit.
'''Kuurne-Brussel-Kuurne''' es en [[België|Belgische]] [[koerse|koerse]]. 't Es en typische West-Vlamsche vélokoerse, mêestal in 't êeste weekend van moarte en doardeure soms ne kêe afgelast deur de snêeuw. Ze volt in 't openiengsweekend van de Vlamsche vélokoersen, den dag achter 'n [[Omloop Het Nieuwsblad]], en is doardeure een sôorte revanchekoerse voe wie dat er d'êeste afsproake gemist eit.


Lik dat de noame zegt, ryn de coureurs van [[Kuurne]] noa Brussel en were. De belangrykste hindernisse es den [[Tiegemberg]]. De koerse es overlatst gestegen van categorie, en es nu een 1.1 koerse in de UCI rangschikkienge.
Lik dat de noame zegt, ryen de coureurs van [[Kuurne]] noa Brussel en were. De belangrykste hindernisse es den [[Tiegemberg]]. De koerse es overlatst gestegen van categorie, en es nu een 1.1 koerse in de UCI rangschikkienge.


== Recente winnoars ==
== Recente winnoars ==
*2011 {{AU-VLAG}} Chris Sutton
*2010 {{NL-VLAG}} Bobbie Traksel
*2010 {{NL-VLAG}} Bobbie Traksel
*2009 {{BE-VLAG}} [[Tom Boonen]]
*2009 {{BE-VLAG}} [[Tom Boonen]]

Versie van 28 feb 2011 09:12

Kuurne-Brussel-Kuurne es en Belgische koerse. 't Es en typische West-Vlamsche vélokoerse, mêestal in 't êeste weekend van moarte en doardeure soms ne kêe afgelast deur de snêeuw. Ze volt in 't openiengsweekend van de Vlamsche vélokoersen, den dag achter 'n Omloop Het Nieuwsblad, en is doardeure een sôorte revanchekoerse voe wie dat er d'êeste afsproake gemist eit.

Lik dat de noame zegt, ryen de coureurs van Kuurne noa Brussel en were. De belangrykste hindernisse es den Tiegemberg. De koerse es overlatst gestegen van categorie, en es nu een 1.1 koerse in de UCI rangschikkienge.

Recente winnoars

Externe koppelienge