Pinguins: verschil tussen versies

Van Wikipedia
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Geen bewerkingssamenvatting
+ cat
Regel 1: Regel 1:
{{wiu}}
{{beg}}
[[Ofbeeldienge: Pygoscelis papua.jpg|thumb| Ezelspinguin (Pygoscelis papua)]]
[[Ofbeeldienge: Pygoscelis papua.jpg|thumb| Ezelspinguin (Pygoscelis papua)]]
'''Pinguins''' zyn zworte zêe[[veugels]] mè ne wittn buuk van de familie Spheniscidae, orde Sphenisciformes. Die bêestn leevn in de koude buutnlucht in Antarctica (hêel beneen up de koarte), moar ook in [[Nieuw-Zêeland]], [[Ostroalië]], Zuud-Afrika en Zuud-Amerika. Z' eetn assan [[vis]] en on ze koud en, goan ze aal tope in e bende stoan.
'''Pinguins''' zyn zworte zêe[[veugels]] mè ne wittn buuk van de familie Spheniscidae, orde Sphenisciformes. Die bêestn leevn in de koude buutnlucht in Antarctica (hêel beneen up de koarte), moar ook in [[Nieuw-Zêeland]], [[Australië (continent)|Australië]], Zuud-Afrika en Zuud-Amerika. Z' eetn assan [[vis]] en on ze koud en, goan ze aal tope in e bende stoan.
[[Categorie:Veugel]]

Versie van 26 mei 2013 21:21

Dat artikel ier is nog moa e klêen begun. Ge zyt g'inviteerd vôor ip bewerkn te klikkn vo mêer encyclopedische kennisse toe te voegn.
Ezelspinguin (Pygoscelis papua)

Pinguins zyn zworte zêeveugels mè ne wittn buuk van de familie Spheniscidae, orde Sphenisciformes. Die bêestn leevn in de koude buutnlucht in Antarctica (hêel beneen up de koarte), moar ook in Nieuw-Zêeland, Australië, Zuud-Afrika en Zuud-Amerika. Z' eetn assan vis en on ze koud en, goan ze aal tope in e bende stoan.