Polders: verschil tussen versies

Van Wikipedia
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
k sv 1.1a
Astro (discuusjeblad | bydroagn)
k sp
Regel 1: Regel 1:
De '''Polders''' es de streke just achter de zêe. De streke lôopt van [[Frans-Vloandern]] (rond [[Dunkerke]]) over hièl het onmiddellyk achterland van de [[West-Vloandern | West-Vlamse]] [[kust]], gans [[Zêeuws-Vloandern|Zêeuws-Vloandern]], ten nôorn van [[Eeklo]] (noord-[[Ôost-Vloandern]]), het [[Woasland]] en de nôordwestelyken oek van de provinsie [[Antwerpen]].
De '''Polders''' es de streke just achter de zêe. De streke lôopt van [[Frans-Vloandern]] (rond [[Duunkerke]]) over hêel et onmiddellik achterland van de [[West-Vloandern | West-Vlamse]] [[kust]], gans [[Zêeuws-Vloandern|Zêeuws-Vloandern]], ten nôorn van [[Eeklo]] (noord-[[Ôost-Vloandern]]), het [[Woasland]] en de nôordwesteliken oek van de provinsie [[Antwerpen]].


De streke es hjeel vlak, en een typisch gezicht zin de uutgestrekte veldn me bjeesten, ier en toar nen bôom en een boerderieke.
De streke es hêel vlak, en een typisch gezicht zyn de uutgestrekte veldn me bêesten, ier en toar nen bôom, en een boerderyke.


[[Categorie: Streke in West-Vloandern]]
[[Categorie: Streke in West-Vloandern]]

Versie van 5 mei 2007 13:40

De Polders es de streke just achter de zêe. De streke lôopt van Frans-Vloandern (rond Duunkerke) over hêel et onmiddellik achterland van de West-Vlamse kust, gans Zêeuws-Vloandern, ten nôorn van Eeklo (noord-Ôost-Vloandern), het Woasland en de nôordwesteliken oek van de provinsie Antwerpen.

De streke es hêel vlak, en een typisch gezicht zyn de uutgestrekte veldn me bêesten, ier en toar nen bôom, en een boerderyke.