Brussels Airport: verschil tussen versies

Van Wikipedia
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Ceuninck (discuusjeblad | bydroagn)
Geen bewerkingssamenvatting
Geen bewerkingssamenvatting
Regel 1: Regel 1:
'''Brussels Airport''' (Nederlands: ''Internationale luchthaven van Brussel'') is den officielen noame van de [[vliegpling]] van [[Brussel]] en is geleegn in de provinsje Vloams Broabant in de gemeênte [[Zoaventem]]. 't Es de grotste vliegpling van oes land. Ge kunt ed vliegpling berykn vanuut Brussel, Leuvn, en Antwerpn met de tring. Er is en specioale ottostroade tot ant vliegpling.
'''Brussels Airport''' (Nederlands: ''Internationale luchthaven van Brussel'') is den officielen noame van de [[vliegpling]] van [[Brussel]]. 'n Is geleegn in de provinsje Vloams Broabant in de gemeênte [[Zoaventem]]. 't Es de grotste vliegpling van oes land. Ge kunt ed vliegpling berykn vanuut Brussel, Leuvn, en [[Antwerpn]] met de tring. Er is en specioale ottostroade tot an 't vliegpling.
{{beg}}
{{beg}}



Versie van 14 jun 2007 06:45

Brussels Airport (Nederlands: Internationale luchthaven van Brussel) is den officielen noame van de vliegpling van Brussel. 'n Is geleegn in de provinsje Vloams Broabant in de gemeênte Zoaventem. 't Es de grotste vliegpling van oes land. Ge kunt ed vliegpling berykn vanuut Brussel, Leuvn, en Antwerpn met de tring. Er is en specioale ottostroade tot an 't vliegpling.

Dat artikel ier is nog moa e klêen begun. Ge zyt g'inviteerd vôor ip bewerkn te klikkn vo mêer encyclopedische kennisse toe te voegn.

Ofbeeldiengn