Polders: verschil tussen versies

Van Wikipedia
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Astro (discuusjeblad | bydroagn)
k sp
Geen bewerkingssamenvatting
Regel 1: Regel 1:
De '''Polders''' es de streke just achter de zêe. De streke lôopt van [[Frans-Vloandern]] (rond [[Duunkerke]]) over hêel et onmiddellik achterland van de [[West-Vloandern | West-Vlamse]] [[kust]], gans [[Zêeuws-Vloandern|Zêeuws-Vloandern]], ten nôorn van [[Eeklo]] (noord-[[Ôost-Vloandern]]), het [[Woasland]] en de nôordwesteliken oek van de provinsie [[Antwerpen]].
De '''Polders''' es de streke juste achter de zêe. De streke lopt van [[Frans-Vloandern]] (rond [[Duunkerke]]) over hêel et onmiddellik achterland van de [[West-Vloandern | West-Vlamsche]] [[kust]], hêel [[Zêeuws-Vloandern|Zêeuws-Vloandern]], ten nôordn van [[Eeklo]] (noord-[[Ôost-Vloandern]]), 't [[Woasland]] en de nôordwestelikkn oek van de provincie [[Antwerpn]].


De streke es hêel vlak, en een typisch gezicht zyn de uutgestrekte veldn me bêesten, ier en toar nen bôom, en een boerderyke.
De streke es hêel vlak, en een typisch gezicht zyn de uutgestrekte veldn me bêestn, ier en doar nen bôom, en een boerderytje.


[[Categorie: Streke in West-Vloandern]]
[[Categorie: Streke in West-Vloandern]]

Versie van 27 ogu 2007 18:59

De Polders es de streke juste achter de zêe. De streke lopt van Frans-Vloandern (rond Duunkerke) over hêel et onmiddellik achterland van de West-Vlamsche kust, hêel Zêeuws-Vloandern, ten nôordn van Eeklo (noord-Ôost-Vloandern), 't Woasland en de nôordwestelikkn oek van de provincie Antwerpn.

De streke es hêel vlak, en een typisch gezicht zyn de uutgestrekte veldn me bêestn, ier en doar nen bôom, en een boerderytje.