Dwars door Vlaanderen: verschil tussen versies

Van Wikipedia
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
k sv 1.2
k robotvervangienge: (-Ronde +Rounde)
Regel 1: Regel 1:
'''Dwars door Vlaanderen''' (''Tweis deur Vloandern'') es een koerse die vertrekt in [[Kortryk]] en ankomt in [[Woaregem]]. 't Es 'n typische West-Vlamsche vôorjoarsklassieker, in en round de [[Vlamsche Ardennen]]. Ze valt in de periode vôor'n de [[Ronde van Vloandern]] en es doardeure een ideoale vôorbereidiengswedstrid. 't Es ne [[UCI]] klasse 1.1 wedstrid.
'''Dwars door Vlaanderen''' (''Tweis deur Vloandern'') es een koerse die vertrekt in [[Kortryk]] en ankomt in [[Woaregem]]. 't Es 'n typische West-Vlamsche vôorjoarsklassieker, in en round de [[Vlamsche Ardennen]]. Ze valt in de periode vôor'n de [[Rounde van Vloandern]] en es doardeure een ideoale vôorbereidiengswedstrid. 't Es ne [[UCI]] klasse 1.1 wedstrid.


== Recente winnoars ==
== Recente winnoars ==

Versie van 16 nov 2007 22:34

Dwars door Vlaanderen (Tweis deur Vloandern) es een koerse die vertrekt in Kortryk en ankomt in Woaregem. 't Es 'n typische West-Vlamsche vôorjoarsklassieker, in en round de Vlamsche Ardennen. Ze valt in de periode vôor'n de Rounde van Vloandern en es doardeure een ideoale vôorbereidiengswedstrid. 't Es ne UCI klasse 1.1 wedstrid.

Recente winnoars

Externe koppelienge