Ofbeeldienge:Bruges basilica Thierry of Flanders.JPG

Van Wikipedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Ofbeeldienge in een ôgere resolutie(2.104 × 3.580 pixels, bestandsgrootte: 3,44 MB, MIME-type: image/jpeg)

Dit bestand komt van Wikimedia Commons en kan ook in andere projecten gebruikt worden. De pagina met de bestandsbeschrijving wordt hieronder weergegeven.

Beschrijving

Beschrijving
English: Gilded statue of Thierry, Count of Flanders on the façade of the Basilica of the Holy Blood in Bruges, Belgium. In the medallion is a guilded sculpture of his wife Sibylla of Anjou.
Nederlands: Verguld standbeeld van Diederik van de Elzas, graaf van Vlaanderen, aan de muur van Basiliek van het Heilig Bloed in Brugge. In het medaillon een sculptuur van zijn echtgenote Sybille van Anjou.
Datum
Bron Eigen werk
Auteur Ad Meskens
Toestemming
(Hergebruik van dit bestand)

U kan deze foto voor elk doel gebruiken op voorwaarde dat u de maker er van, Ad Meskens, erkent door een duidelijke vermelding.

Voorbeeld: © Ad Meskens / Wikimedia Commons

Start hand.svg Als u deze foto buiten Wikimedia gebruikt wordt een berichtje of een exemplaar ten zeerste op prijs gesteld.

CC some rights reserved.svg Dit bestand is geen publiek domein. Een verklaring als "Van Wikimedia Commons" of vergelijkbaar is op zichzelf niet voldoende. Als u niet voorziet in een duidelijke naamsvermelding van de auteur heeft u de regels van de licentie niet nageleefd en mag u dit bestand niet gebruiken. Als u niet in staat bent of onwillend om te voorzien in naamsvermelding dan moet u contact opnemen met Ad Meskens om over een andere licentie te onderhandelen.

Dit bestand is vrijgegegeven onder een licentie die incompatibel is met Facebook. Het is niet toegestaan dit bestand op Facebook te gebruiken. No Facebook.svg

Cameralocatie51° 12′ 29,96″ NB, 3° 13′ 36,03″ OL Kartographer map based on OpenStreetMap.Deze en andere afbeeldingen in: OpenStreetMap - Google Earthinfo

Licentie

Ik, de auteursrechthebbende van dit werk, maak het hierbij onder de volgende licenties beschikbaar:
w:nl:Creative Commons

Naamsvermelding Gelijk delen

Dit bestand is gelicenseerd onder de Creative Commons-licentie Naamsvermelding-Gelijk delen 3.0 Unported
De gebruiker mag:
  • Delen – het werk kopiëren, verspreiden en doorgeven
  • Remixen – afgeleide werken maken
Onder de volgende voorwaarden:
  • Naamsvermelding – U moet de juiste creditering geven, een link naar de licentie verstrekken en aangeven of er wijzigingen zijn aangebracht. U mag dit op elke redelijke manier doen, maar niet op een manier die suggereert dat de licentiegever u of uw gebruik goedkeurt.
  • Gelijk delen – Indien de gebruiker het werk bewerkt kan het daaruit ontstane werk uitsluitend worden verspreid krachtens dezelfde licentie als de onderhavige licentie, een gelijksoortige of een compatible licentie.

GNU head Toestemming wordt verleend voor het kopiëren, verspreiden en/of wijzigen van dit document onder de voorwaarden van de GNU-licentie voor vrije documentatie, versie 1.2 of enige latere versie als gepubliceerd door de Free Software Foundation; zonder Invariant Sections, zonder Front-Cover Texts, en zonder Back-Cover Texts. Een kopie van de licentie is opgenomen in de sectie GNU-licentie voor vrije documentatie.
U mag zelf één van de licenties kiezen.

Bestandsgeschiedenisse

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie30 dec 2012 19:20Miniatuurafbeelding voor de versie van 30 dec 2012 om 19:202.104 × 3.580 (3,44 MB)Ad Meskens{{Information |Description ={{en|1=Guilded statue of Thierry, Count of Flanders on the façade of the Basilica of the Holy Blood in Bruges, Belgium. In the medallion is a guilded ...

Der is/zyn verwyzieng(e)n noar dit bestand ip de volgende bloadn:

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand:

Metadata