Ofbeeldienge:Autograf, Karl den store, Nordisk familjebok.png

Van Wikipedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Ofbeeldienge in een ôgere resolutie(939 × 871 pixels, bestandsgrootte: 28 kB, MIME-type: image/png)

Dit bestand komt van Wikimedia Commons en kan ook in andere projecten gebruikt worden. De pagina met de bestandsbeschrijving wordt hieronder weergegeven.

Beschrijving

Beschrijving
English: Autograph of Charlemagne.
Italiano: Autografo di Carlo Magno.
Svenska: Karl den Stores autograf
Español: Autógrafo de Carlomagno.
Datum
Bron http://runeberg.org/nfbb/0273.html
Auteur Carolus Magnus
Andere versies

Charlemagne autograph.svgCharlemagne autograph.svg

Licentie

Public domain
This image was first published in the 1st (1876–1899), 2nd (1904–1926) or 3rd (1923–1937) edition of Nordisk familjebok. The copyrights for that book have expired and this image is in the public domain, because images had no named authors and the book was published more than 70 years ago.
Logo för Nordisk familjeboks uggleupplaga.png
Public domain
Deze afbeelding (of ander mediabestand) bevindt zich in het publiek domein omdat de auteursrechten verlopen zijn en de auteur anoniem is.
Dit heeft betrekking op de Europese Unie en die landen die een auteursrechtentermijn hebben van 70 jaar nadat het werk openbaar werd gemaakt en de auteur diens identiteit nooit geopenbaard heeft.
Belangrijk: Vermeld altijd voor zover mogelijk waar de afbeelding vandaan komt, en verzeker u ervan dat de auteur nooit het auteurschap heeft opgeëist.
Flag of Europe
Warning sign
Noot: In Duitsland en mogelijk in andere landen zijn bepaalde anonieme werken die voor 1 juli 1995 gepubliceerd zijn, auteursrechtelijk beschermd tot 70 jaar na de dood van de auteur. Zie Aktuelle Rechtslage in Deutschland, laatste paragraaf. Gebruik dit sjabloon niet indien de auteur zich publiekelijk geïdentificeerd heeft. Indien het werk anoniem of pseudo-anoniem is (bijvoorbeeld alleen gepubliceerd onder de naam van een bedrijf of organisatie), gebruik dan dit sjabloon alleen voor afbeeldingen die meer dan 70 jaar geleden gepubliceerd zijn. Overweeg voor een werk dat in het Verenigd Koninkrijk openbaar werd gemaakt, het Template:PD-UK-unknown te gebruiken in plaats van dit sjabloon.

Bestandsgeschiedenisse

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie21 dec 2005 22:18Miniatuurafbeelding voor de versie van 21 dec 2005 om 22:18939 × 871 (28 kB)VäskFrom http://runeberg.org/nfbb/0273.html {{PD-Ugglan}}

Globaal bestandsgebruik