Discuusje:Vlaams Belang

  Van Wikipedia

  Ik ben een limburger, hopelijk is het niet erg dat ik in AN post, Naar mijn mening is dit artikel nogal subjectief, aangezien men zegt dat de enige doelstelling van het Vlaams Belang, cru gezegd, is dat ze de vreemdelingen buiten willen--86.39.88.225 20:16, 13 september 2006 (UTC)

  Nee, AN is niet erg. Alle commentaar is welkom - in welke taal ook. En Nederlands is onze tweede taal per slot van rekening :) Wat je commentaar betreft: deze topic (net zoals alle politieke onderwerpen) zijn nogal tricky - ik geef het toe. Heb nochtans geprobeerd om alle grote punten van VB aan bod te laten komen. Inclusief hun streven naar Vlaamse onafhankelijkheid. Maar niets houdt andere schrijvers tegen om té subjectieve punten weg te vlakken. --Astro 11:37, 14 september 2006 (UTC)
  Ik vind de kritiek van onze Limburgse vriend onjuist. Er staat toch nergens in de tekst dat 'vreemdelingen buiten' de enige doelstelling van het VB is? Er staat wel dat hun harde aanpak rond vreemdelingen een van de redenen is waarom ze goed scoren. En dat is iets heel anders. Ik heb het artikel ook met enige nieuwsgierigheid gelezen, en vond het goed en objectief opgesteld. Er worden enkel feiten opgesomd, niets meer en niets minder. Iets wat bij een onderwerp als het VB niet vanzelfsprekend is. --Patrick 11:51, 14 september 2006 (UTC)
  Pure objectiviteit bestaat bijna niet, en Astro is met wimpel geslaagd voor het artikel. Maar het kan inderdaad nog (altijd) objectiever, onze Limburger heeft gelijk. Anderzijds is het vleugje subjectiviteit, het vermoeden van ironie, dikwijls het zout van een artikel. Precies zoals het vleugje gevaarlijke methanol een "eau de vie" zo lekker maakt.--Foroa 13:22, 14 september 2006 (UTC)

  vzw's[brontekst bewerken]

  Nu ni vot een of tander wi, mo tis mo vo te zegn da et ni et Blok zelve is die veroordeeld is gewist vo racisme, mo wel de drie vzw's. Kkomn da argument telke tegen in discuusjes, en tis nogal verkeerd no min izicht. Just mo ki zegn, atter minsn zin dient wiln verbetern, doe mo.

  Goat gelik en 't es gebeurd --D-rex 15:47, 1 januoari 2007 (UTC)
  da's inderdoad juuste. en wèt er entwien wuffer vzw's da zien? voet de volledigheid van 't artikel zou 't wel goed zin am de noamn derbie kun zett'n. --Astro 10:10, 2 januoari 2007 (UTC)


  Degoutant subjectief artikel[brontekst bewerken]

  Het is weer typisch hé, de Wikipedia van de boeren heeft Vlaams Belang als grootst politiek artikel.

  Dat is hier verzekers geschreevn deur een Antwerpenoare :). Aaaaaaantwaaaaarpe, wai van 't stad!!! :-) En de reste zyn boern...^^ --Zeisterre (overleg) 29 ogu 2012 09:38 (UTC)Reageren[reageer]